City Pier City 2014

Afgelopen zondag vond in Den Haag voor de 40e keer de City Pier City hardloopwedstrijd (CPC) plaats: een halve marathon van het Malieveld naar Scheveningen en terug. Naast deze loop van 21 kilometer worden er ook lopen met kortere afstanden georganiseerd, waaronder de 10 kilometer.

Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan met de CPC, op de 10 kilometer. Dat vind ik al ver genoeg! Vooraf zag ik er best een beetje tegenop, vooral de kans dat het net als vorig jaar koud, nat en winderig zou zijn was nou niet echt een fijn vooruitzicht. Gelukkig bleek het weer totaal het tegenovergestelde te zijn: warm en zonnig! Ik vertrok met een streeftijd van 66 minuten, maar dat heb ik net niet gehaald. Uiteindelijk kwam ik na 69 minuten en 14 seconden over de finish. Een tijd om trots op te zijn!