En français

Vanmiddag mocht ik in het Huis van Europa de introductie verzorgen bij een Europadebat tussen leerlingen van twee Haagse scholen: het Gymnasium Haganum en het Lycée français Van Gogh. Een bijzonder debat, omdat het helemaal in het Frans werd gevoerd. En ook mijn introductie was dus in het Frans. En hoewel ik een jaar in Bordeaux heb gestudeerd, was het nog best een uitdaging om ook vanmiddag een steekhoudend en begrijpelijk politiek verhaal neer te zetten.

Voor de liefhebbers: het grootste deel van mijn bijdrage is hieronder terug te luisteren en ook de integrale tekst is beschikbaar.

 

 

 

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”normal” animation=”none” background=”plain”]

Terugluisteren

[/dt_quote]

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”normal” animation=”none” background=”plain”]

Teruglezen

Spreekbeurt

[/dt_quote]